- دنیای درسا
- انتخاب رویداد
- مراسم داخلی و افتتاحیه ها
- برگزاری رویداد ارزشهای سازمانی
انتخاب رویداد
برگزاری رویداد ارزشهای سازمانی
برند درسا و شبکه جهانی یوسرن با هدف بررسی اهمیت ارزشهای سازمانی در مدیریت منابع انسانی، نشستی خصوصی را در روز جمعه اول اسفند ماه در محل خانه درسا در تهران برگزار کردند.
این رویداد 3 ساعته با حضور اساتید و فعالان حوزه منابع انسانی، برندینگ و مدیریت و همچنین مدیران یوسرن برگزار شد و با سخنرانیهایی از سوی این اساتید همراه بود. شاهین فاطمی، همبنیانگذار و مدیرعامل درسا در خصوص ارزشهای هستهای سازمان (core values) صحبت کرد. نیما رضایی، بنیانگذار شبکه جهانی یوسرن به معرفی یوسرن پرداخت. دکتر رامین سمیع زاده، دبیر مرکز نمایشگاهی ایران مال و دبیر انجمن مبلمان و دکوراسیون درباره ارزش های سازمانی پایدار صحبت کرد. دکتر شهریار شفیعی، رئیس هیئت علمی آکادمی برند ایران و پایه گذار مفاهیم برند در ایران درباره برند کارفرمایی صحیت کرد و درسا جلایی مدیر منابع انسانی پرسیس ژن درباره اهمیت ارزش های سازمانی در مدیریت منابع انسانی، سخنرانی خود را ارائه داد.
درسا در مسیر جهانی شدن خود و همچنین معرفی و توسعه سازمانهای آینده، اقدام در برگزاری رویدادهایی از این دست را در برنامههای خود قرار داده است و يوسرن نیز با هدف گسترش آموزش و پژوهش علميِ اخلاق محور و بشر دوستانه در اجرای این رویداد همکاری کرده است.
دکتر شاهین جعفری در این رویداد اجرای کم نظیری داشت.
سخنرانی شاهین فاطمی مدیرعامل و همبنیانگذار درسا
سخنرانی دکتر نیما رضایی بنیانگذار شبکه جهانی یوسرن
سخنرانی دکتر رامین سمیع زاده مدیر مرکز نمایشگاهی ایران مال و دبیر انجمن مبلمان و دکوراسیون
سخنرانی دکتر شهریار شفیعی رئیس هیئت علمی آکادمی برند ایران و پایه گذار مفاهیم برند
سخنرانی درسا جلایی مدیر منابع انسانی شرکت پرسیس ژن
یوسرن (USERN) شبكه ي جهاني آموزش و پژوهش علمي است كه مخفف Universal Scientific Education and Research Network می باشد. اين شبكه در اواخر سال ٢٠١٥ تاسيس و اساسنامه آن نوشته شده است.
يوسرن با هدف گسترش آموزش و پژوهش علميِ اخلاق محور و بشر دوستانه و در نهايت پيشرفت علم براي اهداف غيرنظامي و مصالح عمومي در ٢٢ رشته علمي در دنيا ايجاد شده است. اجراي پروژه هاي علمي بين المللي، بين رشته اي و ايجاد بستري براي ارتباط بهتر ميان پژوهشگران جوان و دانشمندان مجرب در تمام دنيا از برنامه هاي پيش روي اين شبكه است. موسس يوسرن، دكتر نيما رضائي هدف از تاسيس اين شبكه را از بين بردن هر گونه مرزی براي علم و دانش مطرح مي كند. مرزهاي بين رشته هاي مختلف با فوق تخصصي شدن رشته ها روز به روز بيشتر مي شود و مرزهاي جغرافيايي هم مي تواند مانع پيشرفت سريع علم شود. مرز ديگري كه در روابط علمي افراد به چشم مي خورد مرز ميان دانشمندان با تجربه و پژوهشگران و دانشمندان جوان است. ايجاد يك شبكه علمي جهاني براي گسترش ارتباطات علمي بدون مرز بين رشته اي، مرز جغرافيايي و مرز ميان دانشمندان با تجربه و جوان چشم اندازي است كه يوسرن براي رسيدن به آن در تلاش است.
بورد مشاورين علمي اين شبكه متشكل از دانشمندان يك درصد برتر تمام ٢۲ رشته علمي كه توسط ESI معرفي شده اند و برندگان جايزه نوبل، ابل و جايزه يوسرن هستند.
تيم اجرايي يوسرن از دانشجويان و فارغ التحصيلان علاقه مند تشكيل شده است كه به انجام امور اجرايي اين شبكه مي پردازند.
یوسرن براي پيشبرد اهداف متعالي خويش امكاناتي را براي انجام فعاليت علمي در قالب شبكه مجازي ايجاد كرده است.